donderdag 6 maart 2008

8 UUR OVERWERKEN VOOR HET GOEDE DOEL

Op 28 maart wordt er in vijf steden in Nederland weer 8 uur overgewerkt.


Voor de vierde keer gaat Nieuwe Garde, netwerk van jonge creatieven, 8 uur overwerken voor het goede doel. In vijf steden bieden meer dan 125 creatieven hun energie en goede ideeën gratis aan om voor 25 goede doelen kant en klare campagnes te bedenken.


Van 18.00 tot diep in de nacht wordt er ook in Groningen keihard gewerkt voor vijf goede doelen. In een ambiance van muziek, eten en drinken bedenken we campagnes en ontwerpen voor huisstijlen, radiospotjes, websites, logo’s, commercials of wat er ook maar nodig is. Wil jij ook deel uitmaken van een 8 uur overwerkteam? Meld je dan aan.

Meedoen aan 8 uur overwerken betekent het hebben van een top avond waarin je onderling creativiteit en inspiratie uitwisselt. Naast een kant en klaar eindproduct, ga je met een boel ervaring en een goed gevoel naar huis. Je gaat die avond wezenlijk bijdragen aan de maatschappij en doet daarnaast nog tal van leuke contacten op.

Dus creatieve illustratoren, advocaten, beeldend kunstenaars, wetenschappers, schrijvers, sociologen en iedereen die conceptueel kan en wil bijdragen wees welkom! And: spread the word around.

Voor aanmelding voor 8 uur overwerken in Groningen kun je mailen naar Maaike Bos (maaike@nieuwegarde.nl). Ook voor vragen over 8 uur overwerken kan je contact met haar opnemen.



Geen opmerkingen: