zondag 16 maart 2008

Meer 8 uur overwerken, het persbericht

PERSBERICHT

13 maart 2008

8 UUR OVERWERKEN VOOR HET GOEDE DOEL


Meer dan 120 creatieven werken over voor 20 goede doelen.

Op initiatief van Nieuwe Garde wordt er op 28 maart in vier steden tegelijk 8 uur overgewerkt voor het goede doel. Goede doelen hebben hun geld hard nodig voor hún goede doel. Hierdoor blijven er vaak weinig middelen over voor het inhuren van dure bureau’s die ervoor kunnen zorgen dat ze een groter publiek bereiken. Daarom doneren creatieven hun energie, expertise en goede ideeën en gaan ze werken aan campagnes en ontwerpen voor huisstijlen, radiospotjes, websites, logo’s, commercials of wat er ook maar nodig is.

Naast Arnhem, Den Haag en Rotterdam gaat er ook in Groningen 8 uur overgewerkt worden.

Op dé locatie in Groningen, de businesslounge in het stadion van de Euroborg, wordt er van 18.00 uur tot diep in de nacht keihard gewerkt voor onder meer Greenpeace, Eén, Stichting oude Groninger kerken en KIK.

En het mooiste is: het mes snijdt aan twee kanten. Naast het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de maatschappij wisselen de creatieven onderling creativiteit en inspiratie uit. Dit betekent voor hen het opdoen van een heleboel ervaring die ze kunnen bijschrijven op hun portfolio en het maken van vele waardevolle contacten.

Voor zowel de goede doelen als creatieven belooft het weer een fantastische avond te worden! In een ambiance van muziek, eten en drinken wordt er van elkaar geleerd, worden ervaringen uitgewisseld, contacten opgedaan en bovenal geweldige resultaten gecreëerd. Het verbinden van creatieven en creativiteit door middel van het leveren van een maatschappelijke bijdrage, dat is waar Nieuwe Garde voor staat.

Euroborg Horeca en MacRent maken het mogelijk dat er op deze avond wordt overgewerkt voor de vijf goede doelen.

Meer informatie over 8 uur overwerken is te vinden op www.nieuwegarde.nl en www.achtuuroverwerken.nl.

Geen opmerkingen: